Tjänster

Vi erbjuder traditionell thaimassage, oljemassage, manikyr och pedikyr.

Thaimassage

Grundstommen i våra verksamheter är förstås thaimassage. Både på Natta Thaimassage och Wassana Thaimassage behandlas du av diplomerade och certifierade thaimassörer med lång erfarenhet i yrket. Thaimassage är så mycket mer än att bara knåda lite på en kropp, det är en djupgående konstform som kräver fokus, engagemang, kunskap och erfarenhet. Vi som arbetar som thaimassörer är mycket stolta över vårt yrke och brinner för att hela tiden utvecklas.

Oljemassage

Thaimassage passar inte alla, en del föredrar oljemassage där musklerna istället för att sträckas knådas och stimuleras på andra vis. Vi är väl medvetna om att olika människor har olika massagepreferenser och därför erbjuder både thaimassagesalongerna också oljemassage – så att du har mer att välja på.

Manikyr

Ordet manikyr kommer härstammar från latin och betyder vård av hand. Idag använder man ordet manikyr för all skönhetsvård associerat med händerna från handmassage till lackning av naglar. Intresset för manikyr har ökat väldigt de senaste åren och allt fler väljer att gå och få sina händer ompysslade på regelbunden basis. Man har uppfunnit nya sätt att lacka naglar och nya nagellack som håller länge.

På Wassana Thaimassage erbjuder vi manikyr åt den som vill skämma bort sig själv lite extra.

Pedikyr

Pedikyr är för fötterna vad manikyr är för händerna. Särskilt om sommarmånaderna, när vi går omkring i sandaler och barfota på stränderna, tycker vi om att se fräscha fötter och gärna med en pigg färg som lyser upp.

Välkommen till oss på Wassana Thaimassage så fixar vi pedikyren åt dig!

Kontakta oss

Vi ser fram emot att få erbjuda dig en avkopplande, välgörande stund – ett välbehövt avbrott i din vardag. Boka din tid redan idag!


(Lämna tom)