Om oss

Eftersom denna sajt handlar om två olika thaimassagestudios i Göteborg så väljer vi här att berätta lite separat om de två, även om vi såklart alltid samarbetar och stöttar varandra.

Wassana Thaimassage

Wassana Thaimassage ligger på Hisingen i Göteborg och erbjuder mycket generösa öppettider: 10-20 alla vardagar och 12-20 lördagar och söndagar. Man beställer tid per telefon.

Vi som arbetar på Wassana Thaimassage erbjuder, utöver thaimassage, oljemassage, fotmassage, manikyr och pedikyr så att du som vill genomgå en lite förnyelse inte behöver flänga runt till en massa olika platser. Hos oss på Wassana Thaimassage mottas du i thailändskt inspirerade rum där miljön är optimal för total avkoppling.

Natta Thaimassage

Natta Thaimassage ligger på Kastellgatan i Göteborgs centrum, perfekt för dig som ofta rör dig i stadens centrala delar. Vi huserar i fräscha, stämningsfullt inredda lokaler och välkomnar dig med vänlighet och bästa tänkbara service.

Hos oss på Natta Thaimassage erbjuds både thaimassage och oljemassage och våra öppettider ser ut som följer:

  • Vardagar: 10:00-20:00
  • Lördagar och söndagar: 11:00-19:00

Du i centrum

Genomgående för båda verksamheter är att du som kund står i centrum under den lilla stund vi får rå om dig. Vi lyssnar på de önskemål du har och strävar efter att ge dig en avkopplande stund som överträffar dina förväntningar. Kanske har du erfarenhet av thaimassage sedan innan, eller så är du helt ny inför denna typ av massage. Oss spelar det ingen roll, bara att få erbjuda thaimassage och andra välgörande terapier för kropp och själ så att du får dig ett välbehövt avbrott i vardagen.

Varmt välkommen!

Kontakta oss

Vi ser fram emot att få erbjuda dig en avkopplande, välgörande stund – ett välbehövt avbrott i din vardag. Boka din tid redan idag!


(Lämna tom)